Ihonhoito

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia.
Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla
ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja,
joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »


 La Roche-Posay

La Roche-Posay -tuotteet on kehitetty herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Sarjan tärkeimpänä formulointiperiaatteena on minimalistisuus. Aktiiviainesosat ovat mahdollisimman yksinkertaisia, mutta tehokkaita yhdistelmiä. Tuotteista karsitaan pois ainesosat, jotka voisivat häiritä herkän ihon tasapainoa. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee tuotesarjaa.

Tuotesarjan omille sivuille »


 Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja Aco sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita
kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Aco:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi Aco:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma Aco Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »


CeraVe

Pitkäkestoista kosteutusta kaipaavalle herkälle iholle kehitetty ihonhoitosarja.                                         CeraVe -ihonhoitotuotteet perustuvat MVE-teknologiaan sekä kolmeen tärkeään keramidiin,               CeraVe  joiden avulla iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy pehmeänä koko päivän ajan. CeraVe on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja se on suunniteltu vahvistamaan ja uudistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuotesarjan omille sivuille »


Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.
Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan
yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-
terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »


Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros.
Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »


 

Palveleva apteekkisi
Prisma-keskuksessa